Polityka prywatności

§1 ZASADY PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

  • Administratorem Państwa danych osobowych przekazywanych poprzez formularz kontaktowy na niniejszej stronie internetowej jest Adrian Suwała, ul. Tadeusza 16 lok 2, 05-270 Marki, NIP: 5262822349, REGON: 141387395, adres e-mail: [email protected]
  • Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. poniżej znajdą Państwo informację niezbędne ze względu na przetwarzanie danych osobowych przez Administratora.
  • Dane osobowe przetwarzane na poniższej stronie mogą być wykorzystywane w celu:
    • wykonania kontaktu telefonicznego lub mailowego zgodnie z zamówieniem przez Ciebie kontaktu na stronie internetowej www.motoraty.pl
    • oferowania Ci przez nas produktów i usług bezpośrednio, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem
    • oferowania Ci bezpośrednio produktów i firm z nami współpracujących, co jest naszym i naszych partnerów prawnie uzasadnionym interesem
    • przesyłania informacji handlowych o Produktach i Usługach Administratora Danych Osobowych na podstawie Twojej zgody
  • Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe które wpisałeś w formularzu kontaktowym na stronie internetowej, są to: Imię, Nazwisko, nr telefonu kontaktowego, adres email, dane te umożliwiają odpowiedź na Twoją prośbę kontaktu, odpowiedź na zadane pytanie przez Ciebie.
  • Twoje dane osobowe możemy udostępniać następującym kategoriom podmiotów:
    • podwykonawcom, czyli podmiotom, z których korzystamy przy ich przetwarzaniu;
    • partnerom handlowym, których oferta uzupełnia naszą ofertę i jest przedstawiana Tobie
  • Nie przekazujemy Twoich danych do podmiotów z którymi nie współpracujemy i nie mamy z nimi umowy wiążącej w której są zawarte klauzule o ochronie danych osobowych.
  • Twoje Dane osobowe będą przetwarzane i przechowywane od momentu ich uzyskania przez Administratora Danych Osobowych do czasu zakończenia świadczenia usługi na Twoją rzecz.
  • Podanie danych jest dobrowolne ale ich nie podanie będzie równoznaczne z brakiem możliwości świadczenia Usług na Twoją rzecz, brakiem możliwości udzielenia odpowiedzi na pytanie, brakiem kontaktu z naszej strony.
  • Administrator danych osobowych zapewnia, że dane są gromadzone, przetwarzane i wykorzystywane zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych właściwych dla kraju, w którym dane są gromadzone.

§2 ZAKRES PRZETWARZANIA DANYCH

  • Podczas korzystania ze serwisu Internetowego www.motoraty.pl, niektóre dane są automatycznie zachowywane na serwerach Właściciela serwisu Internetowego, dla celów administracji systemu albo dla celów statystycznych bądź wykonania kopii zapasowych. Powyższe dane obejmują:
    • nazwę Państwa dostawcy dostępu do Internetu;
    • adres IP;
    • wersję oprogramowania przeglądarki;
    • system operacyjny komputera;
    • logi systemowe;
  • Administrator Danych Osobowych przetwarza dane osobowe Użytkownika takie jak:
    • imię i nazwisko;
    • adres poczty elektronicznej;
    • numer telefonu kontaktowego;
Zamów kontakt - Sprawdź jak szybko oddzwonimy